Workshop og kurs

Workshop i sosiale medier

Har din bedrift en plan for sosiale medier? Du vet det er viktig, men du vet ikke helt hvor du skal begynne? Eller du har begynt, men er usikker på om det du gjør er riktig, har oversett noe, ikke lov osv? Dette er spørsmål vi møter hele tiden, hos kunder eller hos de vi holder kurs for.

Hva om noen satt seg ned med deg en halv eller hel dag for å se på alle spørsmål du har, finne de riktige målene, utarbeide en fremdriftsplan osv?

Navigatio tilbyr nettopp dette, en praktisk og hands-on, en til en workshop hvor vi gir dere en full analyse av status quo og hvilke muligheter din bedrift har i sosiale medier. Etter denne workshopen sitter du med en verktøykasse som kan ta bedriften til nye høyder i sosiale medier og resultatmessig.

Ta kontakt med oss i dag så hjelper vi deg/dere i gang!

workshop og kurs

Kurs

Vi utfører til stadighet kurs og foredrag innenfor sosiale medier og digital markedsføring for andre bedrifter/organisasjoner. Kurset blir skreddersydd til deltakernes behov og nivå, og vi kjører en praktisk og hands- on tilnærming. Vi opplever veldig god respons på disse kursene, og her er noen av de vi har holdt foredrag for:

Badeteknisk (Bransjeforum for bade – og svømmeanlegg i Norge )   www.badeteknisk.no

Haldenkanalen regionalpark (flere kurs for virksomheter tilknyttet til denne parken),  www.haldenkanalen.org

De kulinariske hoteller www.dekulinariske.no

Marker, Rømskog og Aremark kommune ( ansatte innenfor kommunen som bruker sosiale medier som kommunikasjonskanal i sin jobbhverdag)

Kurs for virksomheter tilknyttet turisme og reiselivsnæringen i Asker og Bærum gjennom Akershus reiselivsråd (visitaskerogbærum).

Kurs for Gründerlycke som er et nettverk av kvinnelige gründere i Aurskog og omegn (Akershus).