Google Adwords

 

adwords-793034__180

De fleste av oss har et forhold til Google, og frasen "jeg skal google det" har blitt allment. Flere og flere bedrifter ønsker å være representert høyt oppe i Google sitt søk, og Google AdWords er den enkleste måten å gjøre dette på:

AdWords er betalte annonser på Google, der man går inn og byr på annonseplass koblet til ulike søkeord som er relevante for ditt produkt/din bedrift. Med Google AdWords kan bedrifter nå kunder som aktivt søker etter deres produkter eller tjenester.

AdWords-annonsen vises øverst på siden i søkeresultatet ditt i Google.
Google AdWords er basert på PPC, det vil si Pay-Per-Click. På Google AdWords betaler annonsøren kun hvis noen klikker på annonsen, og ikke når annonsen vises. Hvor høyt opp annonsen kommer avhenger av flere ting – for eksempel annonsørens budsjett, budgivning, historisk klikkrate, samt kvaliteten og relevansen av annonsen og innhold på annonsørens hjemmeside.

Navigatio AS hjelper i dag kunder av ulik størrelse og i ulike bransjer i å lykkes med sin Google-strategi. Det er sjelden kundene selv sitter med denne kompetansen, det er tidkrevende og komplekst å jobbe med og AdWords er i stadig endring.
Ønsker du mer informasjon om hvordan AdWords kan hjelpe din bedrift? Ta kontakt for en hyggelig prat i dag!