Om Navigatio

Noen ord om oss

Vi er en profesjonell samarbeidspartner for bedrifter som ønsker bistand med hele eller deler av sin markedsføring. Mindre bedrifter uten markedsavdeling setter ofte ut hele markedsjobben til oss, alt fra å skrive markedsplan og definere målgrupper, til å velge ut mediekanaler og forhandle priser med leverandører. Større bedrifter har ofte en markedsansvarlig og da bistår vi med å avlaste denne personen med områder markedsansvarlig ikke har tid til, eller nok kjennskap om. Det er stadig nye produkter og tjenester som kommer på markedet, nye sosiale medier  eller tradisjonelle medier som endrer form og strategi. Da er det trygt å samarbeide med Navigatio As hvor kundene er sikre på alltid å ha tilgang til det nyeste på markedet. Fremfor å bruke mye tid på å orientere seg i et krevende marked, stoler våre kunder på at vi besitter informasjon om alle trender og nyheter, slik at kundene kan bruke sin tid og sitt fokus på det de kan best.

Bedrifter opplever ofte henvendelser fra useriøse aktører i medieverdenen, f eks en faktura på varer de ikke har bestilt.Våre kunder sender alle slike henvendelser til oss ,slik at dette blir håndtert på en proff måte. Navigatio As består av to fast ansatte, samt flere samarbeidspartnere på områder som google adwords, grafisk design, SEO og hjemmesider. Med lang erfaring fra medieverdenen, både som rådgivere, selgere og prosjektledere, er vi godt rustet til å veilede bedrifter i en hektisk mediehverdag.

Hovedkontoret vårt er i Mysen i Østfold, men vi har kunder spredt over hele Østlandet.Ta gjerne kontakt i dag for en hyggelig prat om hvordan vi kan hjelpe din bedrift!

_22A4704_shv
line+annemina2